Architect/Designer: Greg Blasi, RA

The original office space was divided by partitions, only perimeter offices had access to window views. The new design, with the use of continuous glass wall partitions, allows light to filter into a large center flex space. This flex area with a kitchen allows for temporary workspaces or open areas for education, meetings, or entertainment.  Carpet, ceiling finishes, lighting were selected by the architect. 

Office Building, Alteration, Interiors, Front Lobby, Westfield, New Jersey, Architect
Office Building, Alteration, Interiors, Conference Room, Westfield, New Jersey, Architect
Office Building, Alteration, Interiors, Office Space, Westfield, New Jersey, Architect
Office Building, Alteration, Interiors, Office Space, Glass Wall, Westfield, New Jersey, Architect
Office Building, Alteration, Interiors, Office Space, Kitchen, Kitchen Area, Westfield, New Jersey, Architect